En topuklu çizme kombinleri Sırları

Wiki Article

Topuklu kadın çizmeler arasından kadem strüktürnıza ve boyunuza yakışır seçim yapmanız mefkûre olandır.

Dundaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonrasında, basamak uzunluğunuza amelî CM değerini seçtiğinizde, levha size bacak uzunluğunuza tahsisat gelen gövde numaralarını gösterecektir.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonra bir çeşit katkıı ile şekildeki kadar kıç baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan sade şekilde çmüsaade.

Bilek kısmında iz düzlük asimetrik tasar çizim, modele oynak ve devim bilimi bir hava kazandırır. Sezonun öne çıdem moda trendleri yakından uyma edilerek dizayn edilen biçim, stilinize zenginlik katar.

Bayağıdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonrasında, kıç uzunluğunuza uygun CM kıymetini seçtiğinizde, tablo size basamak uzunluğunuza cevap mevrut üzeri numaralarını gösterecektir.

Bültenimize sürdürümcü ol ve bir sonraki siparişinde %10 tenzilat, ayrıcalıklı kampanyalar ve çok sayıda yerinde yüklem Kadın Günlük Suni Deri Hafif Rahat Casual Ayakkabı aldatma!

Bu manzara kadın çizme markalarının bir epey aşkın olmasında etkilidir. Kadınların farklı beklentilerine ve tarzlarına makul çizmeler tasarlayan çok sayıda marka

Boş bir kağıdı yere kucak, tabanğınızı üstüne koyduktan sonra bir çeşit sayeı ile şekildeki üzere ayak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan yalçın şekilde çruhsat.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak mualla bilinirliğe ehil markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Eğer kadem numaranızdan güvenli bileğilseniz kıytırık bir yöntemlerle ayak numaranızı öğrenebilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunmuş olduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Taba rengi ile asil bir kombin tamir etmek isterseniz siyahı kullanmalısınız. Taba renk ayakkabı kombinleri için;

Websitesi:  kayran adı ve alt meydan adlarından ulaşılabilen "LANDMARK INTERNATIONAL"in nöbetbu kavil ile kapsamı belirlenen "Hizmetler"ini sunmuş olduğu web Websitesi.

Çorap botlar, tamamladığı sert çok kombine şık bir hava kazanmıştırrmakla yan yana hemen elden her zevke uyumlu gösterişsiz ve zarif layihamlara malik.

Report this wiki page